Prostě žrádlo....
A jelikož hlavní ingrediencí je zelí,tak pokud nejste zrovna konzervativní typy, bude v ložnici veselo.....
Potřebné přísady
Hlavku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo.
Postup přípravy
Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče nebo pořádného hrnce.Přidáme nakrájené maso, klobásku, uzené a cibuli.Osolíme, opepříme, zalijeme trochou sojovky. Dáme 4 Lžíce plnotučné hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 stupňů po dobu 1 hodiny. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodiny a občas promícháme.
Jako přílohu chleba, nebo bramnorové knedlíky....
Vše nakrájíme
Přidáme kečup hořčici
Smíchame a dáme do trouby
Takhle to pustí štávičku
No prostě žradlo...