Prostě žrádlo....

 

A jelikož hlavní ingrediencí je zelí,tak pokud nejste zrovna konzervativní typy, bude v ložnici veselo..... 

 

Potřebné přísady

Hlavku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo.

 

Postup přípravy

Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče nebo pořádného hrnce.Přidáme nakrájené maso, klobásku, uzené a cibuli.Osolíme, opepříme, zalijeme trochou sojovky. Dáme  4 Lžíce plnotučné hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na  200 stupňů po dobu 1 hodiny. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodiny a občas promícháme.

Jako přílohu chleba, nebo bramnorové knedlíky....

 

          

                                              Vše nakrájíme

        

                                    Přidáme kečup hořčici

       

                           Smíchame a dáme do trouby

      

                                Takhle to pustí štávičku

       

                                   No prostě žradlo...